Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Omgaan met agressie

12 maart 2021 09:00 - 16:30

835€

Hoeagressie en hoe omgaan met agressie ga jij om met agressie?

Omgaan met agressie is een kunst.

Agressie kan trouwens blijvende schade aanrichten. Ook al word je er maar 1 maal mee geconfronteerd. Het kan die keer teveel zijn. Een mens kan er door kraken.
We kennen 3 verschillende basisreacties bij agressie: vluchten, vechten en verstijven. Van de laatste reactie onderschatten we vaak de gevolgen. Het verstijven heeft vaak een enorme impact op emotioneel, mentaal en fysisch vlak.

Ben je al geconfronteerd geweest met heel moeilijke situaties? Dan zal deze opleiding omgaan met agressie je nieuwe inzichten bieden. De trainer heeft 20 jaar ervaring met dit onderwerp.

Wat leer je door deze opleiding omgaan met agressie?

Je verwerft heldere inzichten in de verschillende fasen die leiden tot agressie: wat gebeurt er bij mezelf, bij de andere en hoe te handelen bij elk van deze fases.
De kunst om agressie te beheersen: de kunst van de voorbereiding, de kunst van het overtuigen, de kunst om de juiste beslissing te nemen. Zodat je agressief gedrag in de meeste situaties de baas kunt.
Je kan oefenen met de acteur (op de manier die voor jou goed voelt).

Voor wie is deze training omgaan met agressie?

Voor medewerkers die met agressie worden geconfronteerd of die er zich op willen voorbereiden.

Overzicht van de opleiding omgaan met agressie:

Wat is agressie?
Hoe ziet mijn levensprogramma eruit: je verwerft dieper inzicht in jezelf en je uitdagingen in dit leven. Omdat je zo een veel breder perspectief krijgt.
De kunst om agressie te beheersen in elke fase: zowel met woorden, met non-verbale communicatie en met de juiste mentale instelling.
De kunst van ‘de veilige aftocht’: omgevingsfactoren, afspraken met collega’s en fysieke technieken in functie van de veiligheid in noodgevallen. Omdat een goede voorbereiding wel degelijk het verschil kan maken!
Oefeningen met een acteur om de materie te integreren.

Opvolging en verdere begeleiding:

Op aanvraag bieden we ook verdere begeleiding aan: individueel of in kleine groep. Voor zij die meer specifiek in een bepaalde thematiek willen groeien.

We bieden ook individuele therapeutische sessies aan, zie jobmotivation.

Praktische details:

Duur van de training: 1 dag.
Kost: 835 €, kmo portefeuille van toepassing.

Inschrijven voor de opleiding omgaan met agressie?

Je kan heel eenvoudig inschrijven via onderstaand formulier. Nadien sturen we je alle praktische informatie toe over de locatie, facturatie en betalingen.

Gegevens

Datum:
12 maart 2021
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
835€

Locatie

New Zebra
Zebrastraat 32
Gent, 9000 Belgium
+ Google Maps
Site:
http://www.zebrastraat.be/