Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Professioneel Onthaal: Telefonisch en Face to Face klantgericht Onthaal

26 april 09:00 - 16:30

635€

Professioneel Onthaal: Telefonisch en Face to Face klantgericht Onthaal

Zowel bij klantvriendelijk als bij klantgericht onthaal staat attitude centraal. Pantelco maakt de brug van een klantvriendelijk naar een klantgericht onthaal ! Door jouw communicatiestijl aan te passen, kan je slim inspelen op de emotie van je klant en zijn of haar gedrag en reacties sturen. Als je frustraties in een gesprek brengt, lok je immers frustraties bij je klant uit. Je krijgt als het ware een spiegel van de kwaliteit van jouw communicatie. Bij klantgericht onthaal spelen we nog meer in op de communicatie van de klant. Hierbij zorgen we voor een perfecte match, weten we snel vertrouwen te creëren en kunnen we intelligent inspelen op de gevoelens van de klant

Over de training professioneel onthaal

Tijdens deze eendaagse praktijkgerichte traiing professioneel onthaal oefenen we met concrete voorbeelden uit jouw dagelijkse realiteit en we maken samen de overgang van klantvriendelijk onthaal naar klantgericht onthaal. We integreren hierbij de inzichten uit de trainingen klantgericht telefoneren en klantgericht communiceren.

In deze interactieve en speelse workshop gebruiken we verschillende didactische methodes. We voorzien oefenmateriaal, rollenspelen, videofragmenten en een professionele telefooncentrale voor opname en analyse. Bovendien oefen je met acteurs om moeilijk gedrag en klachten professioneel makkelijker op te vangen.

Na deze training professioneel onthaal

  • Ben je je ten volle bewust van hoe jij communiceert.
  • Je beheerst de belangrijkste communicatievaardigheden voor een professioneel klantenonthaal, zowel telefonisch als face to face.

Voor wie?

Receptie-, onthaal- en baliemedewerkers.

Handig om te weten

  • Deze workshop “Professioneel onthaal” vindt plaats in Sint-Niklaas.
  • Maaltijden en versnaperingen zijn inbegrepen.
  • Je ontvangt een getuigschrift na je deelname.
  • Ook voor deze training kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille.
  • Trainer: Peter Callens, 20 jaar ervaring met training in professioneel onthaal.

Inschrijven?

Je kan heel eenvoudig inschrijven via onderstaand formulier. Nadien sturen we je alle praktische informatie toe over de locatie, facturatie en betalingen.

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
635€
Website:
https://www.pantelco.be/events/

Organisator

Pantelco
Telefoon:
055 305.270
E-mail:
peter.callens@pantelco.be
Website:
www.pantelco.be

Locatie

Hotel Serwir
Koningin Astridlaan
Sint Niklaas, 9100 België