Team Pantelco


Leider van team Pantelco

Peter Callens – zaakvoerder van Pantelco BVBA

Peter is specialist op het vlak van communicatie en klantgerichtheid. Traint en coacht medewerkers, coaches en managers.

Zijn oprechte belangstelling in de personen waarmee hij werkt maken dat hij al snel het vertrouwen wint van de mensen die hij traint en begeleidt. Dit samen met zijn brede vorming in communicatie en personal coaching maakt hem tot een gewaardeerd trainer en coach die sterke resultaten neerzet.

Angelo Colabufalo

Angelo is expert op het vlak van communicatie, coaching en call center management. Hij verzorgde reeds meer dan 700 succesvolle trainingen in Europa.

Met zijn ruime en praktische kennis in de materie ondersteunde hij verschillende call centers in binnen- en buitenland van bij de opstart tot bij het bereiken van het niveau van excellentie.

Jan Van Eekelen

Jan was voordien 24 jaar werkzaam bij een internationale financiële groep, als salesmanager, coach en trainer. Zo deed hij commerciële ervaring op binnen verschillende doelgroepen en in gevarieerde markten, zowel in B2C als in B2B.

Hij beheerst grondig de salesmodellen rond klanten communicatie en commerciële adviesvaardigheden, en traint vanuit de praktijk en vanuit zijn rijke ervaring. Daarnaast heeft hij ervaring en expertise in het ontwikkelen van HR programma’s en anderzijds in trainingen rond coaching, leidinggeven en gesprekstechnieken.

Richard Dunstan

Richard is een management professional met 20 jaar operationele ervaring en met training. Hij ontwerpt en rolt programma’s uit die de prestaties van de organisatie verbeteren.

Richard heeft veel kennis en ervaring om “change” te brengen voor het management en de teams. Richard is een meester in Customer Service. Hij is een strategische en creatieve denker met een nieuwsgierige geest, en bundelt energie en enthousiasme. Sterk leiderschap, passie en zijn “down to earth” stijl stellen hem in staat mensen te inspireren om hun potentieel te realiseren en daar bovenuit te stijgen.

Nicole Patris

Nicole heeft meer dan 20 jaar management ervaring. Werkt en traint rond culturele diversiteit, management en heeft een ruime ervaring met overheidsopdrachten.

Nicole heeft een Masters diploma van de universiteit van Mons Hainaut van Economische Wetenschappen, richting management. Ze studeerde aan de Solvay Business School, heeft een cerificatie voor de trainingen van Edward Di Bono. Ze werkt internationaal en haar werk bij de Europese Gemeenschap als trainer en coach.

Iris Pattyn

Iris werkte geluidsingenieur op verschillende filmsets (zoals voor “Karakter” (die een Oscar won!!!), ze was verantwoordelijk voor de stemmen bij Disney Pictures en voor Long Features producties. 20 jaar geleden ontdekte ze de kracht van de stem, geluid en dans.

Iris laat u al de mogelijkheden van uw stem ontdekken.

Stefaan Van Droogenbroeck

Stefaan weet van aanpakken.

In 1996 kreeg hij al de functie van manager bij Martine Constant & Partners. Stefaan werd daarna directeur klantenrelaties bij JPG Benelux, dochteronderneming van de Staples groep. Hij zette de commerciële dienst, het credit control departement en de naverkoopdienst op.

Stefaan traint heel gedreven in customer contact, omgaan met moeilijke situaties en teamcoaching. Hij coacht en traint, en beheerst alle facetten van telefonische- en radio communicatie. Weet heel snel de juiste inzichten te geven en de juiste technieken aan te reiken.

Stefaan schat de groep heel snel in en bereidt zich altijd heel goed voor. Als senior trainer en coach is hij er zich terdege van bewust dat elk individu en elk team anders functioneert. Om dit concreet te vertalen in een training bezoekt hij dan ook de dienst op voorhand. Krijgt een zicht op de concrete activiteiten en werkt een concreet maatprogramma uit. Zo voelen de deelnemers direct: “ja, dit is het”.